07/06/2006

07 JUNI: BRYCE CANYON - LAKE POWEL - PAGE

Ondanks dat het gisteren redelijk laat was (dat kwam doordat we eindelijk op het internet geraakten of was het de budweiser ?) waren we weer vroeg uit de veren. Dat is niet omdat we s’morgens zo fit zijn maar dat komt door het tijdsverschil van 9 uren met Belgie. Na contact met het thuisfront via msn en een frisse duik in het zwembad zijn we gaan gaan shoppen in de winkel van Ruby’s Inn die sinds 1910 gelegen is aan de ingang van Bryce Canyon. De vermoeidheid van de laatste dagen begint stilletjes door te wegen en we laten allemaal wel een kleine steek vallen: Dominique vergeet te tanken, Jorn vraagt op een hoogte van 3000 meter en midden in een bos of we al boven de boomgrens zitten en Stef die denkt dat de knopjes op het stuur van onze prachtige wagen de versnellingen zijn, dat is trouwens de bediening voor de radio. En dan … Bryce Canyon … je moet er geweest zijn om te weten hoe mooi het er is, het beste is om de foto’s op onze fotopagina eens te bekijken. Na het bezoek aan Bryce Canyon was het tijd om door te rijden naar Lake Powel en Page. Voor de aankomst in Page zijn we nog even gestopt bij een scenic view over Lake Powel … het was weer prachtig om te zien …en aan de Glen Canyon dam. Bij aankomst in het hotel in Page (weeral een hotel van zeer goede kwaliteit) was het weeral tijd voor een plons in het zwembad en natuurlijk … een budweiser.
sized_Brycecanyon (1)
 Foto aan de ingang van het Bryce Canyon National Park
sized_photoshop_Brycecanyon (10)
Bryce Canyon vanop 3020 meter hoogte, het hoogste punt van de canyon 
sized_Brycecanyon (61)
Foto gemaakt in de canyon, de zogenaamde Novajo Trail 
sized_Brycecanyon (39)

Maar de pietekes in de Canyon hadden ook grote honger.

sized_Brycecanyon (83)
Foto met op de achtergrond Lake Powel

15:44 Gepost door Dominique - Jorn - Stef | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

belgie Hoi kameraden , dat is op zijn amerikaans zeker,het begin is al heet, om ons jaloers te maken, je weet wij doen dit ook graag, maar in ieder geval een heel fijne vacantie en geniet er maar van
gewenst van Jaak en Nellie

Gepost door: Nellie | 07/06/2006

Groeten terug Het is hier kwa temperatuur nog wel te doen hoor, het ergste moet nog
komen in Daeth Valley, daar zou het momenteel nog warmer zijn.
Bedankt voor jullie reactie, het is toch wel gemakkelijk als je via deze weg nog even contact kan houden met het thuisfront.

Groetjes

Stefan

Gepost door: Stefan | 08/06/2006

De commentaren zijn gesloten.