07/06/2006

VERTREK MAANDAG 05 JUNI (ZAVENTEM - TUSSENLANDING NEWARK):

We zijn vroeg in de morgen vertrokken vanuit Bree (merci voor de lift Jo) om tijdig in Zaventem te geraken. Vertrek van het vliegtuig (Continental Ailines CO 61) was voorzien om 09:50 uur. Bij aankomst in Zaventem bleek het vliegtuig al een kleine vertraging te hebben, het vertrek was nu voorzien om 10:15 uur. Door deze vertraging was het bijna onmogelijk om bij de tussenlanding in Newark tijdig op het vliegtuig naar Las Vegas te geraken. Daarom hebben we ook al plaatsen laten reserveren op de volgende  vlucht naar Las Vegas.

Na de nodige formaliteiten (3 keer security check) in de luchthaven en na een laatste halve liter Belgisch bier zijn we om 10:15 uur vertrokken.

De vlucht naar Newark verliep vlekkeloos, er was voldoende beenruimte en iedereen had een persoonlijke monitor voor een film, een videospel of de vluchtgegevens te bekijken. Bij de landing in Newark kon je de skyline van New York duidelijk zien, we passeerden de Empire State Building, Manhattan en zagen het Statue of Liberty.

Na de strenge douaneformaliteiten bleek inderdaad dat we onze volgende vlucht net gemist hadden en hebben we de volgende vlucht naar Las Vegas genomen.

Deze vlucht was iets minder comfortabel (kleiner vliegtuig) en de piloot heeft zelfs moeten omvliegen voor een thunderstorm boven Colorado. Nu het uitzicht was er niet minder om, we hebben vanop 10.000 meter de Rocky Mountains, Lake Powel,  Lake Mead en de Grand Canyon kunnen bewonderen.

Onze vogel staat klaar in de terminal van Zaventem

Op weg naar de USA

De skyline van New York op de achtergrond.

 

Verdere foto's staan op de fotopagina

15:24 Gepost door Dominique - Jorn - Stef | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.