24/09/2007

DONDERDAG 20 SEPTEMBER 2007 ( SAN DIEGO - NEW YORK - BRUSSEL )

Het was maar een korte nacht want het vliegtuig naar New York vertrok al om 07:25 uur en we moesten eerst nog de huurwagen terug inleveren bij Alamo en tijdig op de luchthaven zijn om in te checken.

Het inleveren van de huurwagen verliep vlot en met de shuttle van Alamo waren we in geen tijd op de luchthaven. Bij het inchecken bleek wel dat twee koffers te zwaar waren, maar dat hebben we snel verholpen door alles te herverdelen in een extra tas, je mag namelijk 2 koffers inchecken.

De vlucht naar New York duurde vijf en een half uur en verliep zeer vlot. Het luchtverkeer in en rond New York was zeer druk en voordat we mochten landen werden we eerst een half uur in holding gezet maar dat was geen probleem omdat we toch voldoende tijd hadden voor onze volgende vlucht.

Op de luchthaven van New York hebben we onze laatste Amerikaanse burger gegeten en zijn we op het vliegtuig richting Brussel gestapt. Doordat het in New York zo druk was hebben we wel een veertig tal minuten moeten wachten vooraleer we konden opstijgen, maar de vlucht zelf duurde maar zes en een half uur en verliep zeer vlot. In geen tijd stonden we dus in terug in Brussel waar het ondertussen al vrijdagmorgen was en waar we bijna een uur moesten wachten op onze koffers… welkom terug in België dus.

Dat was het dan… ons avontuur zit erop. In totaal hebben we 5.970 km afgelegd. We hebben vele mooie en leuke dingen bezocht en gezien. Dat het mooi en leuk was kunnen jullie aan de foto’s zien. Dat het niet altijd heel duur moet zijn kunnen jullie zien aan de prijs: namelijk 1.390 Euro per persoon (vluchten, hotels, huurwagen en annulatieverzekering inbegrepen).

Alle vragen of suggesties zijn welkom op onze weblog…

Tot een volgende keer, en groeten vanuit Bree !!!

 
 dag19_1
 Onze Boeing 757 staat klaar voor onze terugreis naar New York.
 
 dag19_2
 Tijdens de start op de Internationale luchthaven van San Diego.
 
 dag19_3
 Op de achtergrond zie je Coronado Island waarvan meer als de helft een militaire basis is.
 
dag19_4
 
 Wazige blik op het centrum van New York tijdens de landing op de luchthaven John F. Kennedy.

21:03 Gepost door Dominique - Jorn - Stef in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallo,
Dikke proficiat met de mooie site.
We zouden graag beroep doen op jullie hulp. We zouden ev. in 2009 naar Californiƫ reizen met aankomst in San Diego,zoals jullie 3 dagen verblijven in de "Best Western Seven Seas". De vraag is, is het het beste dat we landen in de luchthaven San Diego Lindbergh?? Kwestie dat we niet te ver landen van ons hotel! Of kiezen we beter een andere luchthaven in San Diego?
Alvast bedankt vr je hulp!!
Mvg

Gepost door: Olga | 05/10/2008

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: serrurier paris | 21/02/2015

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: plombier paris | 21/02/2015

De commentaren zijn gesloten.